Ποια είναι τα οφέλη;

Στο K.F.P Ways to UK Study είμαστε υπερήφανοι για την απόκτηση των πλέον σύγχρονων γνώσεων σχετικά με τα μαθήματα κολλεγίων και πανεπιστημίων σε όλα τα επίπεδα. Θα επωφεληθείτε από την 30ετή εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και της καθοδήγησης των φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Γιατί να διαλέξετε εμάς


Εμπειρία

Εμπιστευτικότητα

Ικανοποιημένοι φοιτητές

Προσωπική Επαφή

Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια θέματα θα λάβετε στο σχολείο, ποιος θεσμός και πορεία σπουδών είναι καλύτερα για σας, μέχρι να μετακομίσετε και να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι Είπαν οι Άνθρωποι που Συνεργάστηκαν Μαζί μας


 • KFP Ways to UK Study, μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Η άψογη εξυπηρέτηση της κας Κούλα και η προθυμία της να βοηθήσει την αίτηση μου στο πανεπιστήμιο ήταν εξαιρετικά εύκολη. Σίγουρα θα την συστήνω :)!

  Panagiotis Leonidou

 • Μέχρι στιγμής ο καλύτερος σύμβουλος στη Λεμεσό! Είναι δίπλα σας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων που σας καθοδηγεί και σας βοηθά εξασφαλίζοντας ότι αισθάνεστε άνετα με όλες τις αποφάσεις που γίνονται. Θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι εντελώς ανίδεα για το τι ήθελα να σπουδάσω, αλλά με την βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές της κας Κούλας, σπουδάζω σήμερα αυτό που πραγματικά μου αρέσει.

  Marina Karapi

 • Επαγγελματικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες, στέγαση όλων των μικρών και μεγάλων επιλογών που έχει το παιδί σας να σπουδάσει στο εξωτερικό! Εξαιρετική εξυπηρέτηση τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

  Christy Chrysostomou

 • Μπορώ να πω εύκολα ότι εξοικονόμησα τεράστιο χρόνο όταν ήρθε η ώρα να κινηθώ στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις σπουδές μου. Τα πάντα προετοιμάστηκαν από την KFP, συμπεριλαμβανομένων επιλογές σε πανεπιστήμια, εντύπα, UCAS, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φοιτητικής χρηματοδότησης και διαμονής. Όλα κυλούσαν ομαλά χωρίς να έχω το παραμικρό άγχος. Επίσης μου δόθηκαν μερικές συμβουλές και tip που εξοικονόμισαν αρκετό χρόνο στην οργάνωση του πρώτου μου έτους. Πολύ φιλική η κα Κούλα και κάθε φορά που την χρειαζόμουνα σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ήταν εκεί για να με βοηθήσει χωρίς δισταγμό. Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη εξυπηρέτηση.

  Michalis Theodosiou