ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Tο σημαντικότερο πράγμα είναι να είσαι σίγουρος για το επάγγελμα που θα ακολουθήσεις. Το γραφείο μας θα σου δώσει εφόδια και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την επαγγελματική καριέρα που πραγματικά θέλεις και σου ταιριάζει. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός δεν αποσκοπεί μόνο στο να επιλέξουμε το σωστό επάγγελματικό πεδίο αλλά και στο να ασχοληθούμε εκτενέστερα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σου είτε σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις, είτε να αλλάξεις καριέρα ή αν απλά χρειάζεσαι κάποια συμβουλή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να επιλέξεις το καλύτερο Πανεπιστήμιο για το πρώτο σου πτυχίο ή για το Μεταπτυχιακό σου.

AIΤΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Μόλις αποφασίσεις σε ποια Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου θα ήθελες να σπουδάσεις, είναι απαραίτητο να σταλούν αιτήσεις προς αυτά με σκοπό να αποκτήσεις μία θέση ώς φοιτητής για το ακαδημαϊκό έτος που σε ενδιαφέρει. Το γραφέιο μας αναλαμβάνει την σύνταξη, την ολοκλήρωση και την αποστολή των αιτήσεών σου στα Πανεπιστήμια της επιλογής σου καθώς και όλες τις διαδικασίες που περιλαμβάνει η εγγραφή σου είτε για Πτυχιακές ή Μεταπτυχιακές σπουδές.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις την εστία που σου ταιριάζει στην περιοχή του Πανεπιστημίου που επίλεξες, καθώς και να συντάξουμε την αίτησή σου για να κλείσεις το δωμμάτιό σου το οποίο θα σε φιλοξενήσει σε όλα τα ακαδημαϊκά σου χρόνια.

agreement

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Η Αγγλική Κυβέρνηση παρέχει ένα συγκεκριμένο δάνειο για όλους τους Ευρωπαίους μαθητές που τους έχει δεχτεί οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο καλύπτει όλα τα δίδακτρα της φοίτησης από την αρχή μέχρι το τέλος των Ακαδημαϊκών ετών σου. Το γραφείο μας μπορεί να συμπληρώσει την απαιτούμενη αίτηση που χρειάζεται και να την στείλει κατευθείαν στην Yπηρεσία Φοιτητικών Δανείων στην Αγγλία.